Shibui Office

Workspace environment can play an influential role in levels of productivity & motivation. But smaller office spaces can make one feel confined & claustrophobic. We constantly try & reinvent ways in which we can make smaller spaces look &feel more spacious. At the Shibui Office, the strength of the space is a large window allowing ample amount of light to flow through. This made us have the meeting room at the entrance & have open workstations, Director’s table by the window, keeping the space clean & free. The entire flooring has the same PVC covering flowing from the outer workspace to the meeting room giving a sense of expanse. Whereas the ceiling of the meeting room is in wood with melt lights to give a sense of a private separate area. The language is monochromatic with customized light fixtures in gold plating adding richness & luxury to the interiors. The space looks quaint with a touch of beauty & elegance much like the handmade, lush skin care products that the company makes.

Location

Vikhroli, Mumbai

Area

350 Sq.ft

Team

Preshita Shah Gupta, Kajal Kamath and Simran Agarwal

Date

December 2019

Category

Commercial Interior Design

Loading...

Loading... Please wait